Bästa dagen på länge!

OJ vilken fin dag jag har haft 🙂 Egentligen inget speciellt som hänt men känt mig balanserad!

Vaknade tidigt och började med att städa lite, som jag skrev tidigare så har jag tjejmiddag här hemma med mina fågeltjejer på onsdag och i morgon har jag klass till 21:30 så hinner inte. Har oxå hunnit med att baka lite.., även det tills onsdag 😉 Länge sen jag bakade och ni som känner mig vet hur mycket jag älskar det. Tyvärr har jag inte hunnit på senaste tiden 🙁

Även hunnit med lunch i stan med Magdalena på en kubansk restaurang, as gott!

Svängde förbi Åhléns och kompletterade porslin då Yaz berätta att de har 20% på allt porslin. Blev ostrontallrikar… inte för att jag kommer använda det då ofta… MEN… det var perfekta pastatallrikar 🙂

Började även läsa i min nya bok, I kroppen min av Kristian Gidlund… OMG… Den är bra, gripande!

Kvällen blir lugn, middag själv och tvn 🙂 Jag trivs själv…

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *