Slutbloggat på Finest!!!

Funderar på att lämna Finest väldigt snart och anledningen är att det är en rasse/smygrasse/högerextrem fast smyg extrem finner sig på samma blogg portal och jag fixar inte att ha min blogg på samma portal med en person som fritt får skriva och länka om och till sidor med bara smutskastning på invandrare, asylsökande och utländska människor. En blogg är ju en öppen dagbok men Finest är ju ett stort forum för hundratals bloggare och ingen privat blogg!!!

På gott och ont! Ingen är perfekt och alla som bor i detta land borde ta seden dit det kommer! Men jag delar inga rasistiska påhopp och uppmuntran till att få utrycka sig på så nedvärderande sätt på ett av Sveriges största bloggportaler. Har informerat Finest om denna person men inget har hänt so far så jag drar snart!

Får titta efter en ny portal där man inte fritt får förtrycka invandrare, homosexuella, handikappade etc medmänniskor från eller i svåra situationer oavsett bakgrund! Jag hatar rasism och hat mot folkgrupper, sexuell läggning etc och tar avstånd!

Alla är lika för mig. Som man själv vill bli behandlad ska man behandla andra!!!

”Make Love, Not War”

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *