Ledsen och uppgiven…

 

Nu på kvällen slogs jag av en känsla av uppgivenhet… jag blev ledsen, du vet när man känner i magen att inte allt är bra! 

Blir så arg på världen som är så orättvis, hur kan folk behandla andra människor som de gör? Och ÄNNU värre… hur kan folk behandla djur som de gör? Varför kan jag inte göra mera för att hjälpa till? Önskade jag var ekonomisk oberoende…. Ja och då menar jag inte rik, utan bara så att jag precis klarade mig med tak över huvudet och mat på bordet…. allt de materiella skulle jag lätt stå över. Då skulle jag jobba med hemlösa människor, människor i utsatthet och hemlösa och skadade djur!

 

 

Jag är så tacksam för allt jag har här i livet, ett hem… ett jobb… en frisk kropp och fin familj som har hälsan i behåll! Jag har fantastiska vänner som ger mig all energi jag behöver <3 Men… ändå så känns det tomt… och jag skäms att säga det, att jag inte är nöjd???

Vad skulle få mig nöjd? Inget jag kan svara på… för jag vet inte… blir man någonsin nöjd?

Önskar jag bara kunde sälja allt jag äger och fly… fly någonstans där ingen vet vart jag är, meditera och finna min mening här i livet, vad är min uppgift här på jorden?

Nu ska jag dra täcket över huvudet… i morgon är en ny dag!

//M

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *