God morgon?

Varje morgon samma sak… klockan ringer 06:30 och nu för tiden får jag slääääpa mig upp. Känns oftast som jag precis somnat och det är ju så mörkt ute.

Släpar mig upp i köket och sätter på min latte samtidigt som jag tar en snabbdusch. Kommer ut ur duschen lagom till att latten är klar… tar med latten in på toaletten medans jag fixar mig. När jag är klar gör jag rent kattens låda, fyller på mat och vatten.

Småspringer till bussen fast jag inte alls är sen, spelar candy crusch tills jag är framme på fridhemsplan. Där suckar jag mest hela tiden på folk som vägrar flytta sig när jag-som-har-så-brottom ska fram… Ser 2 min på skylten till Akalla och SPRINGER än en gång ner för rulltrapporna…

Småjoggar längst perrongen för att komma till andra sidan då det sen är närmare när jag kliver av i Kista… men hallå?? där får man ju aldrig sittplats…. Senaste veckan har jag börjat sätta mig i mitten, den 12 min powernap jag hinner med på tunnelbannan är ovärderlig 🙂

Kommer fram till Kista… här kan man tycka att man borde lugna ner sig då man ändå är framme…. MEN ICKE. Går på vänster sida lite demostrativt ner för rulltrappan och småjoggar till jobbet sista vägen.

VARFÖR????? VARFÖR HAR MAN ALLTID SÅ BROTTOM???

Vad skulle det egentligen göra om jag kom 10 min senare men med ett lugnare sinne??

Aja… nu är det fredag iaf!!

hej på er!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *