Allt brann ner…

Tragiskt men sant…det fanns en hjälte!

Vad skulle du gjort om ditt kvarter börjat brinna, eller tjaaaa förutom flytt undan och velat ha dina saker med dig, minnen, möbler, smycken, kläder etc…när allt brinner ner vad gör man då? Alla har inte försäkring, alla har inte en familj att få hjälp av, alla har inte vänner eller tryggheten från samhället, men det hade Linda!

”När ett helt kvarter i vårt bostadsområde brann ner organiserade Linda hela solidaritetsarbetet. Hon hjälpte de branddrabbade med kläder, husgeråd, pengar samt en plats att samlas för att få tröst och hopp. Det är en Bohjälte för mig!”

Jag skulle vilja upplysa er om en vardagshjälte som nu är nominerad och som med sina privata tillgångar och sin dyrbara tid hjälpt grannar, vänner, utsatta och många fler som inte lyfts fram just här. Men som ställer upp där många andra inte orkar eller vill.

Om du tycker Linda är värd en röst för egngagemanget i detta inlägg så lägg en röst nu så gör du henne så glad 🙂 Ett litet tack för en vardagshjälte.
Läs lite och gå in och rösta på: http://bohjalten.se/nominerad/linda-ekenberger/

(rösta med e-post om du inte vill ange dina FB kontakter sen bara godkänn rösten på den mail du angett. 1 röst per dag fram till den 25 oktober!)

Jag kan inte tänka mig hur det känns att bli av med allt man äger och har och stå där i bara ben och börja om från 0. Vad gör man? Vart går man? Vem bryr sig? Naket….

******

Snart är det dags för mig att dricka lite bubbel, äta lite lunch och sen plumsa i bassängen! Wiiihhaaaa 😀 Men först lägger jag dagens röst på Linda!

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *