Make over….

I går efter jobbet hade jag bokat in lite fix 🙂 Jag är sjukt beroende av att ha fina naglar… tycker att händerna ska vara fina och välvårdade naglar är snyggt! Detta tycker jag gäller även för killar…. killar ska ha välvårdade händer 🙂

Hur som så var jag hos min nageltjej My som håller till på Mys Naglar på St.Eriks plan, hon är super duktig och jag gillar verkligen henne. Har gått hos henne i snart 4 år 🙂

Jag är lite tråkig som alltid väljer samma, fransk, men det är enklast att underhålla de veckorna som de vuxit ut lite!

Efteråt var det dax att fylla på ögonfransarna 🙂 Exakt fyra veckor sen jag gjorde det sist och det har hållt GALET bra… Jag är verkligen super nöjd med Boel, så rekommenderar henne varmt om ni vill testa 🙂

Det bästa med fransarna är att man ser piggare ut på morgonen och man behöver inte ha smink, man ser fräsch ut iaf!

Boel är grym, nogrann och sjukt trevlig… Vill ni boka så har hon nummer:
070- 483 19 92

I dag har jag suttit i en jobbgrej hela dagen, fick varken ha på mobilen el kolla mejl… Sjukt kul var det men man blev trött i huvudet!

Åkte direkt hem efter och njuter av att ha en kväll hemma 🙂 Har alla ljus tända och ligger under filten i soffan och ska snart kolla på Homelands senaste avsnitt som jag somnade ifrån i måndags. OM ni inte redan sätt den serien så SE DEN!! Tredje säsongen går nu på tv men de andra två finns att streama.

I morgon är det äntligen fredag, har en rolig aktivitet efter jobbet…. berättar om de i morgon 🙂

Ha en fin torsdag kväll,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *