Shopping in Dubai :)

Att shoppa i Dubai är en shoppoholics dröm, ALLT FINNS!!

Dock blev det inte jätte mycket för mig, blev ganska mätt och väldigt NÖJD över det jag handlade iaf 🙂

Första dagen, nästan första butiken hittade jag ett par skor 🙂 men bestämde mig för att avvakta… Man visste ju inte vad mer det fanns. Men efter att ha tänkt på dom i två dygn drog vi sista dagen till gallerian och jag köpte dom 🙂 Hade på mig dom idag för första gången och dom är såååå sköna. Tre kommentarer om de jag jag oxå fått!

Köpte en klänning på mango, min avklippta burka klänning som jag kallar den. Den är finare på än när den hänger här 🙂

En del VS produkter blev det självklart 🙂 Fyllde på mitt förråd med body lotion och duschkräm, min favorit doft är pure seduction! Ska visa en bild på mitt ”förråd” en dag 🙂

Sen blev det en hel del nytt, även det från VS. 2 läppstift, 1 lip plummer, en make-up primer man har innan man sminkar sig samt efter för att det ska hålla. Det roligaste av allt jag köpte var en shine för benen. Har alltid undrat varför de har så fina, glansiga ben på VS show, nu vet jag och nu kan jag med ha det 🙂 Provade den i Dubai och den var grym!!!

Köpte även en parfym 🙂

Förutom detta köpte jag presenter o h julklappar, men de visar jag inte 😉

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *