Dubai dag 2, DEL 1 (fortsättning kommer…)

Som ni kanske förstår så var varken jag eller Yaz speciellt pigga när klockan ringde 07:30 på fredagen, endast 3,5 timmes sömn och vi var fortfarande fulla när vår guide kom och plockade upp oss utanför hotellet.

En timme i bil sen var vi framme i öken, han började med att sätta turbaner på oss 🙂

 

Snygga va? 😉

Första stoppet var fyrhjuling…. jag är ju lite feg på sånt men efter en stund kom jag ifatt och jag och Yaz rejsade lite… vem som vann? Ingen kommentar 🙁

Här är Yaz!

Jag!

Efter fyrhjulingen så var det safari i öken, han pös ur luft ur decken sen drog vi iväg. Han kör ju som en dåre och här påminde sig bakisheten ordentligt. Jag höll på att kräkas :/ Jag mådde verkligen så dåligt!

Vi stannade till och kollade lite på utsikten (läs jag hämtade luft)

 

Visst e vi snygga?

Tredje och sista stoppet var kamelridning, först tänkte inte jag och Yaz göra det då båda har gjort det massor förut men då vi såg de andra paret och att det endast var en jätte kort bit tänkte vi att vi gör det… och jag säger bara… JAG ÅNGRAR mig inte… det var bland de roligaste…

Det började med att jag skulle sitta upp, framme på kamelen. Jag hoppar upp och vad händer…. kameljäveln reser sig så jag håller på att ramla av… Lugn som jag är håller jag bara i mig och ingenting händer… MEN… nu är det Yaz tur…

När Yaz ska upp händer samma sak…. men… hon har klänning och flipflop…. I ÖKEN!!!! Vilket resulterade med att hon ligger på mage över kamelen och SKRIKER… klänningen åker upp, hon visar hela rumpan för stackars araben som måste putta på i luften… ni ser under kamelen att det står en kille och puttar på…. Jag dog av skratt… de bästa är att vi fick de på bild…

Var bara tvungen att göra en close up… på riktigt???? kolla våra miner….. ett av de bästa korten EVER 🙂

En timme i bil tillbaka och sen la vi oss vid poolen, mat och vila en timme i skuggan… sen blev det en drink för att komma igång igen 🙂

Vi började på kvällen att åka in till Dubai mall, 1200 butiker i 5 våningar….. helt galet! De värsta jag sett och är man en shopoholic är detta drömmen. Inne i Dubai mall har de en hookeyrink mitt i allt…

Vi hade reserverat bort uppe i Burj Khalifa, det är världens högsta byggnad och restaurangen ligger på 123 våningen och är 740 meter över marken 🙂 Men innan tog vi en promenad i Dubai…. det är såååå vackert 🙂

Jag tappade andan flera gånger över hur vackert det var överrallt, rent och städad… du ser inte en enda cigarettfimp på marken. Titta bara på denna bild…. helt underbart!

Vi hade även tur att få se fontänshowen 🙂

 

Pga begränsat antal bilder på finest så kommer det en fortsättning i nästa inlägg….

Häng med…

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *