DUBAIIIIIIII :)

Nu är det nääääääära 🙂 packat klart, fast jag tror jag packat helt fel!

I går efter jobbet åkte jag hem och då var Jeanette hos mig. Jag packade lite snabbt innan vi drog in till stan, middag på vapiano och ett glas vin 🙂 Sen blev det bio, runners, runners tror jag den hette med bland annat Justin Timberlake 🙂 Den var grym!

Sen sov hon kvar här hos mig!

Nu på morgonen har jag jobbat på lite, skickat mina öppna projekt för bevakning när jag är borta osv… Kl 10:52 går t-banan och af ska möta Yaz 11:10 vid Arlanda express 🙂 Fyyyyy fasiken vad jag längtar 🙂

Har ingen resfeber med galet ont i magen… som vanligt 🙁 Någonting känns fel i mitt liv och jag är inte i harmoni! Ska försöka analysera mig själv lite i helgen…

Jag och Yaz börjar på Arlanda i Vip loungen med ett glas vin!

Nu är det semester!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *