Ögonfransar x1000 i volym!!!

Ingen mascara kan fixa det, inga lösögonfransar kan kännas så bra! 

Igår fyllde jag på mina fransar, det har gått över en månad sen Boel gjorde dom! De sitter så galet bra och det är så snygga och bekväma, om man kan säga så om fransar 😉 

Om du vill göra fransar med kvalitet och Silk Lasches som håller så gå till den bästa! Boel kör en kampanj för våra läsare för 850kr INKLUSIVE påfyllning inom 3 veckor! Ange vår blogg. Och självklart är det så att om något knasigt inträffar så fixar hon till det. Vi pratar kvalitet och inte kvantitet och Boel lägger ner ca 2-3h per kund för att det ska se bra ut, hålla länge och vara bekvämt 🙂

Ring och boka tid och fråga det du vill veta: 070-483 19 92 Boel

I lööööv it!!! Nu är jag sååååå redo att åka till Dubai och se amazing ut vid poolen med mina fransar! Blink’isch 😉

Jag tänkte börja packa snart…det blir lätt packning så jag får plats med shopping hehe!!! Pass + Amex.

Vi hörs, kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *