Backman & Ladies

Om du inte känner till Fredrik Backman och hans FAB fru Neda så läs iallafall Fredriks blogg så vet du vad det är för humor i den lilla familjen! Och vi fick tillbringa en kväll med dom och deras två barn. Haha! Det vart organiserad kaos och Matty B är introducerad nu till Nico åxå!

Jäkligt bra mat blev det, grymma viner och sällskap 🙂 tack för the books! Ska läsas och skrattas om jag gissar rätt. En kokbok till Amad som jag satte fingrarna på idag o insåg att jag kan nog laga en Paolo pasta snart, så många grymma recept I like!
Grattis Fredrik till tredje boken o tack för en privat signering. Jag vet dock inte vad den arga gubben i hörnet är men det är ju humor det med hehe!

Och middagen blev en 3 rätters släng dig i väggen middag och Amads chokladfondant borde platsa i en mästerkockarnas tävling! Jag är lyckligt lottad m en sådan köks talang <3

Trodde kvällen skulle sluta där efter middagen och när Nayomi somnat o fam B projekterat sig ut. Men då kom lite brudar på besök! Trevlig superspontan surprice! Tequila och vattenpipa togs fram, jag som tänkte lägga mig men icke sa nicke! Trevligt tjejer!

Det vart absolut inte för mkt men min hals idag alltså aaaajjjjjj….!!!!!
Berocca o Alvedon till frukost. Ingen träning och det blir att chilla ordentligt idag! Kanske en promenix på stan, på sin höjd.

Ha en bra dag 🙂
Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *