Ingen vidare kväll :(

Min hängighet går inte över och den bryter inte heller ut. Jag känner mig för frisk för att vara sjuk och för sjuk för att vara frisk. Tycker mest synd om min hals.

Jag kan ju glädjas åt mycket ändå, som att min kära mamma kom på besök, att jag orkat laga spaghetti m köttfärssås och att de nya duntäckena är på plats! Btw: Jag ser till att köpa duntäcken från bra märken som produceras i Sverige där dunet kommer från bi-produkter och inte är handplockade från levande djur!!! Samma sak gäller för alla dun produkter, ull produkter och päls förekommer inte. Förutom på min vinterjacka…där blev jag lurad men nu vet bättre!

Hursom…min kväll slutar med 2 Alvedon och cola! Snart dyker jag ner i min hotellsäng! Den är GRYM! Med nya täcken som prasslar…underbart!

Tack Gud för ännu en någorlunda frisk dag med massa skratt o kärlek och ett varmt hem <3

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *