I have a message!


Ett nej är ett NEJ!


Måndag morgon, en vanlig måndag för många. Men för en gruppvåldtagen 15 åring är denna måndag inte som vanligt. Hennes liv är fucked up och de killar som våldtog henne går nu fria. Anledningen till varför killarna först våldtog och nu går fria är för att rätten ansåg att det inte kunde knyta dessa killar till våldtäkten pga att det var mörkt i rummet och tjejen som blev våldtagen inte kan ha sett gärningsmännen tillräckligt bra! VILKEN JÄVLA BULLSHIT!

Jag är arg men mest ledsen att detta överhuvudtaget händer i vårt land! Ett land där vi hela tiden försöker få ett jämnlikare samhälle och där det är någorlunda bra rättsystem, eller inte?!?!

Om du tycker att detta låter sjukt, att det känns fel att en 15 åring gruppvåldtagen tjej inte fick en fällande dom mot de killar som systematiskt våldtog henne under en kväll på en hemma fest, att det är sjukt att de killarna går FRIA FRÅN EN GRUPPVÅLDTÄKT, då kan du skriva under på www.namninsamling.se under ”protest mot den friande domen där en 15-årig flicka utsattes för en gruppvåldtäkt” 

 

Läs aftonbladets möte med flickan: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17562858.ab

Det var allt för mig just nu. Önskar er en bra start på veckan!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *