Bye bye!!!

Jag har fått NOG av er dryga hyresgäster som sätter sig på mina vackra kurvor! Ni ska väck, hejdå!

Sagt är sagt. Nu ska jag få det gjort! Träning, bra kost, mycket vätska, bara vatten o vin 😉

Måndag: Leg Solution
Tisdag: Body Combat
Onsdag: Hot Mojo
Torsdag: Styrka typ själv eller BP
Fredag: Yoga eller Hot Mojo
Lördag: Grit Plyo
Söndag: Hot Mojo

Bra start 🙂 Nån som hakar?! Jag har verkligen fått nog av groparna men som ni ser är jag inte ensam om att ha dom så det känns genast liiiiite bättre! Måste räkna kalorier varenda dag, suck, inte det roligaste men vill jag ha resultat så måste jag kartlägga mina intag. En app som heter ”shape up” är rätt bra, har ganska många olika näringsinnehåll så man har bra koll. 1200 kalorier de dagar jag inte tränar, annars 1500. Inklusive helger, det blir ju inte lätt men jag vill 🙂

Alltid bra att gå ut med sitt mål så får jag eld i r*ven att få det gjort! Älskar mina kurvor men inte de andra hehe!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *