Brunch mm

Har idag efter dansen njutit av en brunch på Kung Carl Bakfickan tillsammans med Olof o Cicci. Aaah så gott och lyxigt! Bra sällskap också! Brunchen va bra, överprisat men mina våfflar blev amazing haha!
Sen har vi gått en shopping runda och jag hittade mysigaste halsduken och mössan från Hilfigher, nu blir jag varm om öronen 🙂 Blev inspirerad av min vackra dotter när hon imorse fick ta på sig sina nya varma från Monsoon, mössa o halsduk, så fint!!! 
Inspirerad & höstig
Ny hudvård och lite hemma spa 🙂
Rum för Barn på Kulturhuset kan jag tipsa om för er med barn! Mysigt och varmt nu i kylan 🙂 

Söndagen har gått jätte fort…say no more…Det blir tacos till middag och After Earth som söndagsfilm. Och tusen tända ljus och pläd upp till öronen. Och raggsockor! Sexigt hahaha!

Hoppas ni får en härlig vecka!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *