Upp 05:00

Då var det dags att resa igen, nu till Göteborg för jobb. Gick upp kl 05:00 och mår nu riktigt illa, jag är för trött och åker baklänges med tåget, inga rätt.

Igår gick jag oxå upp tidigt men av fri vilja, till Sats och spinnande en timme! Bra jobbat Yaz! Nayomi fick vara med mig på jobbet ett par timmar och upplevde brandutrymning, ballongjakt och tyckte att mammas kontor var jätte häftigt, hehe, gulligt 🙂

Fick för mig att laga fisksoppa på kvällen. Jag gillar ju att äta soppa och ville testa ngt nytt. Gjorde efter ett recept från tasteline och allt gick väl bra förutom att jag överkokade fisken och hade i köttbuljong…den mättade min mage ändå 🙂

Nu blir det frulle och jobb, så mörkt ute, svårt att vakna upp…

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *