Mitt möte igår!

Nu ska jag berätta om mitt möte igår!

Det är inget nytt jobb jag sökt utan detta handlar om välgörenhet, eller enligt min mening en självklar plikt i mitt liv att ställa upp några timmar eller dagar för dem som har det lite svårare. 

Jag har ansökt om att få bli volontär för Min Stora Dag som jobbar med sjuka barn och deras önskedrömmar. Det är min fritid jag avsätter för att bli volontär och få träffa några av barnen som fått möjligheten att uppfylla en av deras önskedrömmar i tider som ibland är väldigt jobbiga och svåra. Många av barnen är svårt sjuka och tillbringar dagar, veckor och år på sjukhus och inte minst deras familjer…Så en stiftelse som Min Stora Dag som ger den tunga verkligheten en liten bit hopp och lycka är något jag ville bli engagerad med.

Stiftelsens beskyddare är H.K.H. Prinsessan Madeleine och trogna ambassadörer är Martin Timell, Tobbe Blom, Johan Ernst Nilson och Amy Diamond.

Barnen som kan bli utvalda är mellan 3-18år. Valet görs av sjukhuset eller avdelningen som känner barnen och vet deras sjukdomssituation bäst och som vet vem som behöver denna dag mest.

Trolle trollkar som ställer upp på en önskedröm 🙂

Jag har inte blivit volontär ännu men jag träffade dom igår och jag har inte ändrat mig! Nu ska jag komplettera med lite myndighetsgrejer och sedan invänta ett svar från dom.

Det finns så mkt man kan göra, så lite tid, men man behöver inte göra allt bara man gör något 🙂

Läs mer på: http://www.minstoradag.org/

Kram

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *