Marathon söndag!!!

Inga lugna puckar deg igår inte!

Ingen vanlig söndag! Klockan ringde 0700 och jag somnade om såklart. Sen var det bara att ta sig upp och skruva ner sängen, göra frukost, klä på sig, bära ner hela sängen och sen drog jag till dansen med Nayomi. Hon fick äta sin frukost i vagnen. Ganska vanlig syn för oss för att hon är såååå seeeeg på morgonen och tycker om att göra allt i sin vagn, tur det 🙂 

Jag fick ingen frukost, åt den GODASTE brownie-baren efter dansen. Alltså släng dig i väggen va god den är!!!! 200kcal och 21gram protein 🙂 

Efter dansen blev det lekparken del 1. Amad tog sängen till Enköping, hämtade o lämnade lastbilen. Jag drog hem via Donken med Nayomi, ännu en onyttig lunch blääää! Kan inte en nyttig och god matkedja öppna upp med roliga ”boxar” för barnen med en skitleksak i för 40 spänn??? Kom igen, det finns en marknad för det, för just nu går alla barnfamiljer till donken just för att det går snabbt, det är enkelt, ganska gott och så finns ju Happy Meal! Och kom inte o säg att det finns bra alternativ till Donken när min unge ser den gyllene bågen, då är det kört!

Hem och dona och hann vila en stund. När Amad kom hem åkte vi till Fjärilshuset och träffade upp Putte o Kattis m barnen. Sen på vägen hem blev det ännu en lekpark del 2. Handla på Coop för veckan, hem o göra tacos, hämta hem Barry, TVÄTTSTUGAN! Äta, film, natta, och sen var iallafall jag så trött så jag minns knappt hur jag kom i säng!

Inte fler såna söndagar haha! 

Idag ska cykeln hämtas, det blev den lila färgen! Tränade precis Leg Solution och en sallad till lunch framför datorn.

Nu äre jobb! Kram på er alla
/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *