Nålar är det VÄRSTA jag vet!

Ni som känner mig vet ju att nålar är det absolut VÄRSTA jag vet! Nu tänker säker några av er – men du har ju tatuerat dig? – Du har ju tagit behandlingar med nålar osv…

Ja det har jag.. det ni inte vet att när jag tex är på kliniken och gör mig fin så får jag stanna kvar efter, lägga huvudet mellan benen och dricka vatten. Detta pga att jag tappar all färg i ansiktet och håller på att svimma 🙁 Nålar är min stora fobi 🙁

Så i dag när jag kom till naprapaten och hon drog fram nålar höll jag på att springa därifrån. Hon ville testa akupunktur. Oh lord tänkte jag… hjärtat började bulta, handsvetten kom och jag blev vit i ansiktet….Men….. det gick bra 🙂 Spännande att se om detta hjälper… Just nu är jag beredd att testa ALLT! Vill bara bli bra igen så jag kan börja träna på riktigt 🙂

I dag blir det en tidig dag på jobbet, tänkte hinna hem och lämna datorn innan jag möter upp tjejerna för middag och drinks 😉

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *