Tack Finest.se, Budweiser, O’Learys och Robert Tennevik!

I morse när jag vaknade så kunde jag knappt gå upp ur sängen, såååååååådan träningsvärk 🙁 Pilates i söndags, PW runt årstaviken i måndags och i går avvarade jag 4,5 tim Pole…. Det känns i dag. Jag går som jag har gjort i brallan 😉

Därför passade det utmärkt att bränna av ytterligare ett event istället för att träna i dag:) Denna gång var det kval till SM i tävlingen sten, sax, påse! Ja…. skratta ni men vet ni??? DET VAR AS KUL!! Jag var skit nervig när det var min tur att gå upp :S

Denna fina trofe kunde man vinna, samt en plats i finalen i oktober 🙂

Budweiser var på plats och sponsrade med öl 🙂 Tyvärr gillar jag inte öl så jag köpte mitt egna vin i stället 🙂

Underbara vänner på plats som vanligt!

Fina Anki med Mr Robert Tennevik him self (grundare till SM i sten, sax, påse)

Robert går igenom reglerna… japp… dom är hårda!

O´learys sponsrade med massor med god mat, mestadels friterat vilket resulterade i att min mage nu när jag är hemma står precis rätt ut 🙂 Ser ut som jag är gravid i 7 månaden. Men super gott!!

Alexander, Amandus, Andreas och Kian

Underbara Ellen (Elsas värld samt kändishoppet) och lite Alexander i bakgrunden 😉

Första matchen var mellan Emma Thorsell (toppbloggare på finest) och Amandus 🙂 Emma vann..

Min fina vän Simon Leisjö och Kian

Simon och Ellen 🙂

Emma och Alexander!

Finalmatchen gick mellan Sara och Alexander…

Vinnare blev Mr Alexander ”finest” Erwik him self…

Sjukt trevlig kväll och det är så roligt att träffa nya människor, man vet aldrig vad de ska komma att betyda i ens liv 🙂 Nätverka är det absolut bästa både om det är privat eller i en arbetssituation!

Jag har alltid tyckt att sten, sax, påse varit lite ”töntigt” men jag tar tillbaka detta, det var sjukt kul och jag var AS nervös (även om jag åkte ut i första) och detta är något jag kommer följa. Robert som är grundare till SM har visioner och mål och jag är övertygad om att han kommer klara det 🙂 Så bli inte förvånade kära läsar om ni ser detta STORT om några år och glöm inte vart ni läste det först 😉

Lite salongsberusad vandrade jag hem genom slussen och insåg att livet är rätt bra iaf 🙂

Har roliga planer hela helgen och ser fram emot två roliga arbetsdagar som ligger framför mig.

Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *