NY eller Dubai?

Vill åka iväg i höst, med miss M, till ett trevligt ställe och det står mellan NY eller Dubai. Hmm…

 

vackert…!

 

 

Har varit i Dubai några gånger innan och kan ju inte säga att jag riktigt tröttnat direkt. Det är en sjuk stad, samtidigt en väldigt spännande, vacker, liten och mystiskt förbjuden stad. Samtidigt som landets ägare går runt i sina vita jebbor och kvinnorna i slöja så traskar västerlänningar runt i kort och tight. De accapterar det mesta, men sen finns det konstiga regler där också som man snällt får följa, man är ju turist trots allt! Älskar Dubai 🙂

Shopping OCH sol och bad. Hmmm…börjar övertyga mig själv nu haha!

New York har jag inte varit i ännu. JAG VET STÄNG DIN MUN! Haha, men hallååå, jag har ju varit i Las Vegas, det räknas som Usa iallafall 😉

Jag är soltorsk och vill gärna till NY men kan ju inte slita tanken från att kunna hänga vid poolen en förmiddag och sen traska runt och shoppa på eftermiddagen. Tanken är att åka i oktober om jag får semester ett par dagar. Men innan jag frågar så är det ju bra att veta vart man ska, sen hur länge…

 

Marie!!!! Vart ska vi???

 

/Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *