The goodiebag and goodie day


Mot Skepparholmen!!!


Instämmer med Maries inlägg, vilken fantastisk dag vi fick igår i Skepparholmen! Måste säga att vi kände oss väldigt bra omhändertagna! Allt var bra uppstyrt och bra planerat in i minsta detalj. Bästa sättet att göra reklam för ett ställe är just genom att bjuda in och bjuda på. Effekten av mouth to mouth måste vara den bästa genomslgskraften i dagens sätt att marknadsföra sig på! Ingen reklam är bättre reklam än att få höra från vänner och bekanta hur bra (eller dåligt) något är, jag har bara 5 stjärnor i min ficka och jag lägger alla dom på Skepparholmen på bra spa ställen i Stockholm. Jag har ändå besökt ett antal, även varit där innan och upplevt den varma bassängen. Att komma dit är som att vara hemma, man känner sig mottagen, maten är awesome, utsikten och omgivningen är fabulous och inget är ”för exklusivt” utan känns som att allt är brukbart, eco think, fint och rent och väldigt harmoniskt 🙂


Bästa teamet för Skepparholmen, ett konstant leende på läpparna!

Marie inväntade mig med en latte innan avgång, tacksamt!

 

Robert & Anki

 

Jag och Simon

 

Lite av maten: vit chokladmousse, lakrits panacotta, choklad-kladd-nånting väldigt gott och så fruktsallad

 

Marie & Anki

 

Jag ska boka in mig och mannen, det ska rusta upp ett rum för bloggare så den skulle jag vilja testa! Inväntar årets första frostiga dag, så en helg i oktober lär det bli av 🙂

Goodiebagen innehåller:

– Ett spa kit som vi skulle testa där, men som jag aldrig hann öppna, by Gerd

– En bodylotion by Gerd

– Presentkort på kurbad

– Trosor från Frank Dandy

– Lösögonfransar från Papersele

– Restart kit med bars och dryck

– Nötter från Budweiser

***Tack till alla som ordnat resan, bloggbussen, upplevelserna på Skepparholmen och till er som gjorde vistelsen till en fröjd! ***


När jag kom hem så var jag helt slut, men det var så värt det! Det vart en thai middag med lite rött vin, och sen en film på soffan. Underbart skönt att känna sig slut i kropp och knopp utan att känna sig sliten. Idag känner jag av pilatespasset från igår, även om den bara var 25 min lång så gav det lite. 

Dagens träning blir ett pass av Leg Solution, intensivt i 30 minuter, perfekt lunchpass!

Önskar er en riktigt bra dag!!!

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *