Fredag och jag klarade BRYGGAN!

Är så glad, imorse på Hot Mojon gjorde jag BRYGGAN för första gången! Senast jag vågat mig på en brygga var på lågstadiet på en rast när man skulle leka och var vig som en gummibjörn. Men idag så satte jag den, wooohooo! 


Nästa utmaning:

  eller:  hahahahahahah SKOJA!

Kolla in den här då: Värsta fulla salen med 100 tals yogare! Deam, lite äckligt faktiskt, men ja…haha, jag vill bara skratta åt instruktören!

Fredag, början på en helg av alla möjliga spännande saker! Ikväll är det oklart, men jag röstar på en familjekväll med god mat och kanske en bra film 🙂

imorgon lördag blir det morgon träning, efter det ska jag och miss M på en vinprovning på Grand Hotell, där vi bl.a. får träffa Alexander och Robert 🙂

           

På söndag är det dags för bloggbussen. Den åker vi med till ett spa ställe, jag vet ju vilken men kommer inte på vilken…Ni som känner mig vet att jag har svårt att komma ihåg namn på ställen och ofta säger jag tokfel, så jag säger inget istället.
Ska bli trevligt!

Innan bloggbussen ska jag på min dotters första dans kurs. Hoppas hon gillar det! Hon gillar ju JB och brukar dansa som honom, hehe, en riktig belieber…

Annars? Jag MÅSTE köpa nya skor, har haft den på min to do sen början på augusti…får inte det gjort och vet inte när jag ska hinna. Mina sneakers nu är söndernötta, men jag har iallafall inte slösat med pengarna utan jag har verkligen nött ut dom 🙂

Vår nya säng kommer om ca 2 veckor, så nu är vår ”gamla” ute på sälj: http://www.blocket.se/stockholm/Exklusiv_Sangram_180x200_inkl_madrasser_49195577.htm?ca=11&w=1

Lite synd att sälja en sån vacker säng, men vi behöver mer utrymme och en säng som är anpassad efter våra olika vikter etc…

Kollar på lite hus, radhus, parhus, lägenheter etc för framtiden. Sugen på att flytta till ett ställe med egen gräsmatta och bastu, två badrum och varför inte en utomhus pool eller jacuzzi. lite mer livskvalitet lixåm. Det lär dröja ett par år haha, men bra att kolla nu så man vet hur mycket man vill ha och till vilket pris. Dock är dett inget som händer NU, men inom 2 år…ja!

 

Då var det sagt 😉

Trevlig helg alla ni!!!!!

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *