Helgen närmar sig :)

Redan onsdag, hur galet fort har inte denna vecka gått? I morgon har jag varit här en vecka, helt sjukt!

Helgen på ingång och roliga planer att se fram emot 🙂 Landar på fredag kväll vid halv åtta så det blir att åka hem och bara ta det lugnt!
Lördag är det taste of Sthlm som jag tänkte kolla in, vi har vår arena trailer på plats så ska kolla in den lite 🙂 Ska även ut till arenan och kolla in SM i amerikansk fotboll en snabbis… Kvällen hoppas jag bjuder på partaj, är sjukt sugen på en utgång 🙂

På söndag eftermiddag bär det av med Bloggbussen på SPA 🙂 Hur nice?? Har inte schemat i huvudet men tror vi skulle börja med brunch direkt när vi kom ut och sen blir det till att spaa ordentligt 🙂 Ska bli kul och se vilka som hänger med denna gång…. B, C, D Kändisar?…. Eller kanske A? 😉 Återkommer…

I kväll ska vi in i Torre, gå strandpromenad och äta på en restaurang som jag, Amad, Yaz och mitt ex var på när vi var här nere….vet inte om jag minns vart den låg :S Håll tummarna för den var bra!

Oj vad jag behövde den här resan, ska boka en ny DIREKT när jag kommer hem. Yaz? När drar vi? 😉

Kram från mig,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *