Osminkad fast sminkad

Ni kan kalla mig ytlig eller smart, vilket som, men ärligt. Om man nu ska se ”bra” eller bara vaken ut så krävs ju lite hjälp. Jag har ju tatuerat ögonbrynen och nyligen satt dit extra ögonfransar och det enda jag behöver nu är lite läppglans för att fina till min osminkade look. Rätt bekvämt, även efter träning!

Jag gillar! Saknar bara extensions, sen är jag ganska fejkad haha! Ska inte glömma att naglarna är målade, inte mkt på mig som är ”naturligt” hahaha! Om jag tänker så så är det ju sant. Men mitt yttre påverkar inte vem jag är och jag tycker det är kul att prova lite nytt. Skulle jag bo på en öde ö så skulle jag aldrig bry mig, inte det minsta! Däremot är det schysst att känna sig fin.

Dålig dålig dååååålig hår dag idag!!! Min lugg stod upp åt alla håll imorse och plattången strejkade så jag tog den snabbaste lösningen o tog kepsen innan jag sprang till jobbet.

Har hunnit med ett lunchpass idag och nu är veckan uppbokad med pass. Skön start, jag behöver det. Jag och ML körde Leg Solution, sen blev det en Sandys sallad, vi konstaterade att den ”bara” innehöll ca 600 kalorier…160gram kyckling bitar, 2-3 msk pesto, grönsallad…Kan det stämma???!!! Låter mycket…

Måste bunkra upp med upp-piggande naturläkemedel så hösten inte blir så himla trött. Och sova tidigt. Och äta nyttigt. Och vara på topp. Och träna massor. Och vara glad. Och gilla allt. Och vara sund. Och ändå ha ett trevligt liv. Haha! Lycka till 😉

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *