Historien om Tiger fortsätter :) :(

Mitt djurhjärta skriker…. lilla Tiger!

Ni minns att jag berättade om en liten katt som satt utanför vår dörr i går och skrek…. Vi har nu döpt honom till Tiger!

Hela dagen i går var han vid vår pool och lekte med alla 🙂 Han är en liten kattunge och jag tror han är runt 12-14 veckor. Efter ett par timmar i solen var han helt utslagen och decka under en Palm där det fanns skugga. Jag försökte flera gånger få honom att dricka vatten men han ville inte.

Ett par timmar senare var han dålig, Inge vatten el mat och jag bestämde mig för att flytta lilla Tiger till oss så han fick ligga under vår Palm. La honom på mina mjuka shorts och vad gör han??? Tar ena hörnan och börjar snutta 🙂 Han vill bli diad 🙁 Jag springer upp och hämtar mjölk och han häller i sig.
Efter en stund skuttar han iväg full med energi igen 🙂

Efter middagen bestämde jag och mamma på att flytta ut han från området då någon kanske letar efter honom. Vi gick ut i alen här och ställde mer honom, det värkte i hjärtat så himla mycket 🙁 Sen gick vi hem!

Jag gick och la mig tidigt men blev väckt av mamma som sprang in i rummet. Mamma och pappa hade suttit i vardagsrummet och tittat på film, helt plötsligt kom lilla tiger in från balkongdörren som stod öppen. Han skrek av både hunger och törst den lilla krake. 🙁 jag gick åter iväg med honom mitt i natten!

Sov inte särskilt bra i natt 🙁 Vaknade vid halv nio, går upp och sätter på kaffe så hela familjen ff sover. Öppnar balkongdörren, vem ligger där på en stol??? Lilla Tiger 🙁 han skrek av hunger!!

Jag tog på mig kläderna och gick en långpromenad med honom. Fick gömma mig för att han följde efter mig…. Det skär i hjärtat och helt ärligt skulle jag ta med han hem om jag fick…

Nu sitter jag på balkongen och dricker kaffe, tittar lite efter Tiger om han ska komma tillbaka… 🙁

Fina, fina Tiger!!!

// Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *