Burrr hösten

Det är ju kallt nu alltså! Dags att hämta bootsen och diverse höst och vinter kläder. Känns sååå trist! Har frusit hela dan idag, sen imorse när jag vädrade och nu ligger jag på soffan med både pläd och raggsockor på men tårna är iskalla.

Idag har jag njutit av Alfons Åberg på bio, första bio filmen med Nayomi 🙂

Burrrr…det får bli flera Hot Mojo pass, enda stället där jag får värma upp mig. Gillar verkligen dessa pass och nu kan jag gå 200 meter till Sats och köra 🙂

Nästa boende måste vi ha både bastu och badkar. Det är lixåm ett krav!

Söndag kväll…klockan är 20.23 och jag är jätte trött. Det blir film och sova. Tända ljus och ngt gott att äta. Har en arbetsdag att se framemot och sen ska jag slipa på mitt nya projekt som är super hemligt 🙂

Ha en fantastisk vecka!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *