Hot hot hot 38 grader!

Jag har varit vaken sen kl 05 och bestämde mig att köra Hot Mojo kl 07 imorse. Det var magiskt skönt!!! I 38 graders värme tänjer man ut sig i strech och olika styrkeövningar. Svettet rann och nu kommer träningsvärken! Grymt pass! Måste köra igen!

Blev en annorlunda frukost idag: 1 avokado, 2 fikon, 1 proteindrink, vatten och kaffe.

Som sagt igår så köpte vi efter många om och men en ny säng! Det blev en Lectus kontinental, deras bästa med den nya ”air madrassen”, så nu ska vi ligga och sova på 90% luft! Som på bilden fast i nöt färg. Designen är urläcker och vi fick riktigt bra rabatter från Sänghuset Elgen. Och det blev 1/3 av priset mot Hästens, fast vi gillade den också. Denna är dock mer allergi och barnvänlig 🙂

Imorgon drar jag till Göteborg och stannar till lördag. Jobb…kick off…blir trevligt!

Nu ska jag jobba!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *