Welcome to the party, hej bakisångest!

WOW…… nu är det över, lite vemodigt med jag är så otroligt glad för att det var succé:)

Bodde på arenan nästan hela förra veckan, fredag 8-23:30, dock drack vi öl och cider sista timmen men vi pratade igenom körschemat.
I går åkte jag till arenan 8:30 och kom hem vid 2:30…. Jag stannade kvar hela efterfesten men när resten av gänget drog till sollan bestämde jag mig att åka hem. Trött, lycklig och….. Full, väldigt full 😉

Hela dagen flöt på ganska bra men med några undantag som stömlöshet ute i vårt tält utanför arenan. Kvällen blev så J**VLA LYCKAD. Bra konsert, grym mat och härligt mingel.
Ett litet tag stod jag i dörren till vår vip och hälsade alla välkomna och då kom min Favvo kille…

Jag: Hej välkomna
K: (tar mig i han) Hej, jag heter Karim
Jag: Marie från Tele2
K: Men Marie…. du måste byta abonnemang

Karim från comviq reklamen som dessutom stal hela showen med dans framför vårt band.

Jag har haft en ganska stor uppgift som gjort mig lite sömnlös och magont… Jag skulle ordna ett Tifo till alla Tele2 anställda, vi ville bli det första telecom företag som någonsin gjort ett Tifo..,
I fredags la ja ut det 4 banderollerna som tillsammans blev 53 meter tyg och som dessutom vägde bly.

När showen var igång och det var dax var jag så nervös så jag trodde jag skulle spy…. MEN…. på quet gjorde vi det, och det blev SÅÅÅÅ BRA! Jag grät av lyckotårar och när vi släppte banderollen så kutade jag ut bakom och gav mina 18 värdar som hjälpte till en bamse kram.

I morse när jag vaknade hade jag sms från båda mina chefer, de var överlyckliga. Tifot hade kommit med i DN tidningen 🙂

I dag mår jag som jag förtjänar, ap bakis!! Och med det har jag en söndags ångest som smärtar i magen 🙁 Varför är det så? Att man får bakisångest? Jag gjorde 3 saker i går jag lätt skulle göra om…. MEN, man ska inte ångra det man gjort, bara det man inte gjort så nu kör vi!!

Legat på soffan HELA dagen i detta väder 🙁 men om 4 dagar åker jag till SPANIEN så det gör inget.
Nu mår jag lite bättre efter en lång dusch så nu ska jag bara bestämma mig för kvällen, har tre alternativ: 1. dejt 2. Träffa Jessica och bara äta mat och mysa 3. Gå ner till affären, ladda gotti och mat och fortsätta min kväll på soffan…

Hur som önskar jag er en fin söndagskväll, i morgon är det en ny vecka med nya möjligheter 🙂

Puss och kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *