TV hösten :) :) :)

Nu får man bunkra sig framför soffan, snart iallafall, när höstkylan kommer och man tänder ljus och myser med en kopp te…mmmm härligt!

Dessa serier ska plöjas med gott samvete och pläden över mig!

Första dagen på jobbet och hjärnan är helt väck. Har inte behövt anstränga mig så mkt på lång tid. Ska leta efter ngt roligt att hålla på med i höst, alltså en vardagsaktivitet som jag ska se framemot, och boka en weekend, och en resa i vinter. Alla dessa ting kommer ge så mkt mer motivation att vilja ta i på jobbet och även orka prestera på gymmet och vara en bra mor, fru, kompis o kollega 🙂

Imorgon kommer första avsnittet av Svenska Hollywoodfruar, jag är ju lite idol av Montazami och alla dumma påhitt och gräl dessa uttråkade fruar skapar gör ju min vardag till en fest 😉 Idag kom första avsnittet av Idol men den är lite passé…annars har jag några Homeland att kolla på och wow vilken serie!!! efter första avsnittet ville jag bara se mer o mer o mer, den har kört över mig! Och så kommer ju nya avsnitt av Walking Dead, den är också riktigt bra och lite läbbig är det ju med… OM jag gillar hösten? Nej absolut inte, jag är en sommar dyrkare men ngt måste jag ju garva till!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *