Ny frisyr!

Det blev en rejäl makeover idag, en oförväntad sådan. Tack Salong Hair Fair som fixade mig 🙂 Evu du är grym! Jag är jätte nöjd, men ovan med lugg. Färgen är fin och härligt, jag tyckte om det innan också men kul med förnyelse och nu med mörkare hår. Kommentarer på FB o Insta har varit positiva (alla negativa kanske inte vågar träda fram???)

Förutom ny frisyr så har jag, har VI, tittat på nya sängar idag, det är rena djungeln! Hur ska man välja rätt? Hur vet man efter 2 minuter på varje säng vi testat att det är det rätta att ha i 10-25 år? Har man sängen såååååå länge? Känns omöjligt att veta och så mkt cash man ska lägga på att ligga skönt vet jag f*n om det är värt???? Ärligt, 30, 55, 73, 94, 200…600 tusen! För en SÄNG! Sjukt!

Allt är bättre än det vi har just nu och säng är det vi prioriterat lägst i vårt hem så nu SKA vi se till att få en bra säng med bra komfort och riktigt bra sömn….

Petter va på middag o kul att se honom. Snygg singel och….a….skön kille! Nya vattenpipan invigd. Köpte den från shishapalace och den är bra. 150 euro…dyrt tycker jag!

Ledigheten går fort undan o imorgon ska jag träffa mina underbara kollegor!!!!!! Ska på middag woooooohoooo 🙂

Ok kära läsare, feel free to kommentera och har ni tips så skriv!

Godnatt 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *