Gröna Lund!

I dag mötte jag upp Yasmina och Nayomi på gröna Lund….. Såååååå mys!

Åkte lite karuseller med Nayomi innan vi åkte in mot stan och mötte upp Amad. Vinlunch i moodgallerian och efter blev det en del shopping på stan 🙂 Dyrt att vara ledig 😉 Gick förbi make up store som hade 40% rea på allt 🙂 Två sminkborstar, två ögonskuggor och ett miniralpuder 🙂

Hittade även ett par skor på scorette, älskar att hösten är på gång….

Nu sitter vi hemma och dricker kaffe 🙂 om en stund kommer Cici och Olof och vi ska äta trerätters. Som vanligt har jag Nayomi som bordsdam…. Träffa min framtida man i dag??? My as! Mitt hjärta klappar redan för någon…

Kommer bli en fin kväll med middag i fina vänners sällskap!

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *