Bye bye Bali <3

Dagen har bjudit på molnighet och lite regn och surf och lek på den roliga lekpalatset i gallerian. After beach blev kaffe och kaka på balkongen, lite vin, se över havet, höra vågorna och njuta, imorgon bär det av till Bangkok. Vi hade ju planerat att åka tidigare men iom att Kuta var så bra så fixade vi om flyg och annat så vi fick 2 dagar till på beachen! Klart värt det!!!

Har hittat ett bageri som har så SJUKT goda och helt insane bakelser, bullar, bröd, pizza, you name it! Bara kolhydrater och fett rakt igenom och fan vad gott 😀 Har ätit så mkt bra och så mkt dåligt att Sats kortet kommer gå hett nästa vecka, det är säkert! Få se om jag kommer i samma brallor som jag åkte hit med haha!

Axlar o rygg värker från allt surfande och igår tog jag massage och ansiktsbehandling och idag fick Amad inta bänken. Så skönt! Vill inte lämna detta underbara strand och surf, är lixåm inte klar ännu och hade gärna velat träna mer på surfandet och ta ett par stora vågor. Nästa resa måste innehålla surf 🙂

Nu har vi packat klart. Är så trött nu. Vi har shoppat ”det sista” i Bali och skulle jag haft en kontainer så hade jag fyllt den med inredning och hantverk för OMG vad fina saker Indonesien har!!! Det är galet billigt oxå! Men kan knappt få ner de lilla vi köpt nu så det får duga…

Få se om vi orkar med hotellfrukost imorgon. Annars blir det en Starbucks och croissant. Aahhhhh fortfarande semester 😉

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *