Surfing Kuta Beach Bali

Skrytbilder 😉

Jag har nog svalt tio liter saltvatten och hade sand överallt, jag menar ööööverallt…skavsår på armar och ben från att gnida på brädan tusen gånger, några rastaflätor och en solbrun rumpa! Den får ju färg i väntan på den rätta vågen 🙂

Kristallklart vatten är det inte men vågorna är perfekt storlek och oavsett hur hårt man ramlar så är det bara midjedjupt på vattnet. Perfekt ställe att lära sig att surfa på! Och till min största förvåning med tanke på hur ”dirty” och jobbigt det är så tycker jag om det. Balansen och bestyrkan får sig en rejäl omgång. Inte lika smidig och sexig som Cameron Diaz på vågorna och jag vet att många hade fått sig ett skratt, kanske filmar en omgång imorgon.

Har redan träningsvärk, värker i axlar och nacke. Dags för att gå ut efter siestan nu…shoppade en del igår och lär bli mer idag 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *