Helg?

Känns som en lördag, fast det är en måndag, så är det när man har semester, dagarna går in i varann och man bara lever i nuet…

Några undrar varför jag bloggar på min semester. Därför att jag vill, detta är inte mitt jobb eller ett måste, detta är min dagbok och familj o vänner håller sig uppdate på mitt liv, resan mm mm och jag bloggar om vad jag vill, när jag vill och absolut för att jag gillar det 🙂

Dagarna flyger iväg och snart är vi hemma igen, nooooo!!!!!! Eller jooo???? Nja jag gillar att vara ledig men ändå kliar det lite i fingrarna att göra ngt, och jag menar inte träna! Få se vad hösten erbjuder…

Jag har verkligen levt dessa veckor i nuet och inte alls tänkt framåt eller planerat eller känt på ngt sätt att jag måste vara 3 månader före mig själv, jätte jätte skönt. Men så fort jag tänker på att semestern närmar sig sitt slut så är mina tankar redan i framtiden…

Vi har inte orkat göra ngt annat än äta, sola, bada, hänga, softa, äta lite mer och inte göra ngt. Allt vi tänkte göra i Lombok är bortblåst och det är så rätt. Dock imorgon så kommer vi att dra på en utflykt så vi ser annat än hotellstranden och den där dåliga shoppingcentret hehe! Men strandäng blir vi lixåm inte trötta på!

Snart middag! Pizza eller pasta vill jag ha ikväll, har ätit friterad ris och nudlar i 3v nu…det sätter oxå sina spår men men…jag gillar strandstolen så mkt 😉

Ha en fin måndag!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *