Inväntar lördagen med ett leende :)

Startade dagen med en kaffe på balkongen, är dövarmt men lite disigt. Precis som när man är utomlands 🙂

Idag ska jag köra en klass i studion, vet inte om det är killar el tjejer så det blir en överraskning 🙂 Sen efter ska jag till arenan och jobba, Gyllene Tider spelar i kväll! Ska bli kul och min fina Jeanette kommer och har dessutom platserna utanför vår lounge så henne kan jag krama på massor i kväll 🙂

Gårdagen blev inte som jag tänkt, stryker den lite ur almanackan helt enkelt!

Ledig söndag och måndag, vad gör man då? Önskade vi hade landställe nära så man bara kunde dra ut över dagen men, men…. SPANIEN är heeeeeelt ok oxå 🙂 Ansökt om semester i början på september som blev beviljad så då tar jag en vecka hos mamma och pappa!

Nu ska jag jobba vidare lite på min bränna innan plikten kallar 🙂 Ser sååååå fram emot ikväll, av flera anledningar.

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *