Jobba på Gili?! Se hit!

Hej på er…idag har halva semestern på Bali passerat. Redan!!!??? Aja andra hälften kvar då 🙂

Det söker faktiskt ganska akut veterinärer/djurskötare på Gili Travangan, som kan laga och ta hand om skadade djur. Hästar o katter främst och de kan dyka upp ett par sköldpaddor oxå! Vet du ngn som vill bo i värmen och har tillräcklig kompetens, bara att åka hit för behovet finns NU NU NU och så slipper man 9 månader av kyla!

Gjorde sista dyket idag, massa sköldpaddor. Sen har vi strosat runt på ”stan” och varit på pedikyr o fiskspa, ätit grillad fisk och glass och fikat. Mysigt och skönt, jag vill inte ena tänka på att dra på mig tjocka vinterskor brrr… 🙁
Kanske ska utbilda mig till veterinär hehe, skoja! Jag klarar knappt av att se ett skavsår så nej tack…

Jag skriver mer imorgon för jag är helt slut och vill sussa med resten av gänget nu, gick ju trots allt upp tidigt imorse, 07:20! Godnatt!

Kram på er <3
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *