London dag 4 (igår)

Trötta efter knappt 6 Tim sömn och lätt bakis drog vi iväg till Pole Fitness VM! Förväntansfulla och nyfikna, gick lite fel men hittade till slut 🙂

Kom in, iom att vi bokade för hundra år sen så hade vi bland de bästa platserna, rad B 🙂 En bra blandning med folk och några stånd med kläder, kosttillskott, smycken och annat Pole tillbehör. Jag köpte ett par handskar och ett smycke (visar i inlägget med all shopping senare)

Som vanligt blir man besviken på utförandet av just eventet. Dåligt ljud och några gånger bröts ljudet mitt i numret. Tyckte så synd om de stackarna, laddade till tänderna att visa juryn att de hör hemma i finalen och så mitt i lägger allt av 🙁 Energinivå noll! Tappade räkningen på hur många gånger de satte på fel musik oxå, sånt får ju bara inte hända!

Efter ca 80 nummer gav vi upp och åkte hem. Många bra nummer, några….. hummm….. annorlunda nummer! Jag kräks på russian split då ALLA, verkligen alla gjorde den. Totalt var det ca: 90 tävlandes i går som kavlade till finalen i dag, tror det var 44 som skulle gå vidare så ska bli kul att se vilka då vi missade det i går.

En reflektion över tävlingen är att det går mer och mer åt akrobatik, dansen är nästan helt borta!

Middagen i går spenderades på Jamie’s Italian, det är Jamie Olivers restaurang. En skarkbricka till förrätt sen en pasta till huvudrätt. Det var supergott men inget extraordinärt! Bra priser dock 🙂

Jag rullade hem till hotellet vid 22 tiden och Marika drog ut med Carin på stan.

Nu laddar jag för finalen som kommer bli mycket intressant och i kväll middag på en restaurang vi blivit rekommenderad av en London bo 🙂

Hoppas ni alla mår väl där hemma,
Marir

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *