Hajar!!!!!

Idag dök jag på ett ställe där det är strömt så vi bara flöt med och behövde knappt använda benen. Så kom haj nr 1, simmade förbi…sen såg jag massa annat kul tills haj nr 2 kom och simmade förbi. Det är så sjukt fina, rätt små ca 2-3 meter ”BlackTip Reef Shark”, det är helt ointresserade av oss och snabba! Vill se fler hajar helst ett stim!

Nu är Amad iväg på dyk nr2. Hoppas han oxå får se dom! Imorgon gör jag mitt andra dyk. Resten av tiden går till beachen, poolen, träna lite som igår så joggade jag 5 kilometer och idag körde jag 500 squats! Ikväll tar vi cyklarna och cyklar till ett ställe som har vattenpipa! Så vi kollar på solnedgången och njuter…

Vi bor typ 1.5 kilometer från ”centrala” Gili. Vi bodde där en natt och sen flyttade vi till ett lugnare ställe där vi är nu. Det är så underbart att vara på en ren och lugn strand till skillnad från första dagen. Det är rätt mkt backpackers och små stökigt i centrala delen. Så cykel dit tar max 10 minuter, helt perfekt!

På ön finns massa katter men har inte sett en endaste hund! Antar för att alla är muslimer och inte gillar hundar…??? men katterna här är magra och tigger mat så jag tror inte det får mat eller bor någonstans. Jag ger alla katter det jag kan, en gravid katt kom idag och jamade en kvart tills jag fick nog och matade den med chips. Den åt massor så om en katt äter Pringels med ost smak så måste den vara jätte hungrig! 🙁
Hoppas det inte urartar med katter så det börjar förgifta dom. Typiskt att jag är orolig för ngt jag inte kan påverka ändå…

Just det: Om ni ska till Bali så MÅSTE ni prova deras rökta Anka! Man förbeställer den dagen innan för den tar ca 12 timmar att tillaga! Hur det exakt görs vet jag inte men den smakade lätt rökt men kryddigt och all kött bara föll av och smälte i munnen! Vi åt den på Dirty Duck i Ubud. Jag som inte ens gillar anka älskade den!

Nu är det lunch! Sen siesta! Älskar semester!!! Saknar dock min lilla Barry….men får uppdates från Anna och han mår som en prins 🙂

Hoppas solen håller i sig hemma, ser bra ut på klart.se

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *