Jävla båtresa alltså :(

Vilken jävla båttur vi hade från Ubud till Gili Island! OMG! Det var så vågigt så många kräktes av sjösjuka och ingen AC så jag satt med Nayomi i knät och var blöt av svett! Det bara rann på oss båda och man kunde trott att vi badat m kläderna. Man kunde inget annat göra än sitta och hålla i sig i 1.5 timme för det guppade såååå mkt, helt fucked upp resa och jag funderar på helikopter på returresan, måste bara hitta en först…

Men väl framme så var det som att komma till Phi Phi i Thailand. Typ…man åker häst o vagn här och det är väldigt vackert och lugnt.

Nayomi är underbar att resa med, hon nöjer sig med sin iPad och kollar på allt vi laddat ner till henne. Knappt gnällig, bara om hon blir illamående i bil eller hungrig. En riktig liten globetrotter 🙂

Det har sköldpadds grejs här så det tar emot ägg från fiskare som hämtat dom och ser till att det kläcks, sen föder de upp dom och efter ca 6 månader släpps det i det fria.

Uppdaterar mer sen. Det har precis brutit sin fasta här så nu måste vi vänta i 30 minuter för att få ngt alls…alla försvann backstage för att äta och vi som precis satte oss för att få en drink haha!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *