Dag 2 i London :)

Halv nio ringde klockan (halv tio svensk tid) men då hade jag legat vaken ett tag! Upp och i med frukost.

Tog tunnelbanan till studion för Pole. Nicki vår instruktör var toppen! Nu har vi lite nytt att ta med till Sverige och öva på! När vi kommer till studion trodde vi att vi gått fel, såååå sunkigt!

Efter Pole drog vi till Hyde park och satte oss på ett svin mysigt ställe, lunch och en flaska vin. Där satt vi ganska länge och trotts att vi smorde in oss med solskyddsfaktor så har både jag och Marika bränt oss 🙁 Sen kom vi på den fantastiska idén att trampa trampbåt i serpentine lake! Vi handla glass sen drog vi ut!

En timme senare var vi tillbaka, nu var det dax för ekorrarna 🙂 vi leta…. och leta…, och leta….. Till slut hittade vi, såååå söta 🙂

Promenad till Harrods för lite shopping, hittade två saker, är kär i båda! Visar i ett annat inlägg! Tunnelbanan till Victorias Secret, OMG… jag var i himlen 🙂 handla för nästan 2000 kr…., oooopppps, ja ni ser ju bilden med kvittot :)! Visar hudprodukterna i de andra inlägget, men underkläderna håller jag för mig själv 😉

En timme Pole, 1 timme trampbåt och minst 1 mil prommis senare, åtta på kvällen kom vi tillbaka till hotellet! Gick till en lokal restaurang, Bills för middag. Suuuuuuper trevlig personal och god mat.

Vilken dag…. trötta, ont i fötterna men glada! Toppen dag och i morgon ska vi försöka ta oss till en Roof top med pool om de finns. Fortsätter denna värme så finns inga andra alternativ.

Kram från London,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *