Definition LYCKA!

Att definiera ordet lycka är ganska olika. Många mäter lycka i pengar och position. Jag definierar min lycka i hälsa och lycka. Med det menar jag ordagrant att vara frisk och ha orken att vakna på morgonen och känna att jag vill gå upp, vakna och känna att ”nu vill jag!” Gå till jobbet, kämpa för att alla ska må bra, orka fightas med dagliga dueller, rutiner, må bra, trivas, orka bry sig och hjälpa våra svagare invånare, prestera och visa framfötterna för en publik som förväntar sig framgång och prestige.
Orka ta hand om allt o alla.

Jag älskar mina vänner, kollegor, systrar och familj <3

Tack för ikväll!!!! Tack för alla fina stunder, alla minuter av lycka! Jag är dålig på att förmedla detta ordagrann….men TACK!

Känns bra med semester, men får en saknad redan nu! Familj o vänner 🙂
Kollegor….

Amads choklad fondant, grill och all mys ikväll. Hur kan JAG förtjäna detta?????? Och allt annat?!
Tacksamheten flödar…..blod är tjockare än vatten. Ingen hyckleri. Tack! Jag är LYCKLIG 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *