Lord am tired!

Shiiiit, var det ett skämt när klockan ringde? Kändes som jag precis somnat 🙁

Jobbat 6 dagars i två veckor och det känns kan jag säga…. I går var det Djurgårdens sista match på stadion och vilken folkfest 🙂 Jag satt på en av de 20 specialbyggda Vip platserna, såg grymt bra. Efteråt var det fyrverkerier och mera fest. Jag åkte hem ganska snabbt och var väl hemma till 21 tiden!

I dag jobb hela dagen sen måste jag till NK, mina solglasögon har gått sönder IGEN!!! Grrrrr, 3dje gången som ena glaset ploppar ut. Förut har jag hunnit fånga det men denna gång drämde det i marken och fick en spricka. Ska bli intressant och se om de ersätter mig, de är inte ens 1 år gamla 🙁

Övrigt är denna vecka fullsmetad med aktiviteter efter jobbet så jag vet inte hur jag ska hinna med allt jag vill…

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *