Tack alla <3

Idag blev jag väckt i sängen med kaffe, tårta och sång 🙂 ooooh jag älskar er kära familj och systrar!!! Vilken fin dag jag haft, och för er som inte känner mig så kan jag säga att jag inte vill fira min födelsedag eller få några presenter. Men för dem som ändå vill fira mig är jag så tacksam. Klart att jag blev glad och berörd av alla fantastiska grattis önskningar och fina saker idag , jätte glad 🙂 🙂 🙂

Efter frukost blev det city shopping. Den lilla bikinin som är helt outstanding fin finns på Åhléns för 199kr. Vi har alltid på en hel dräkt med solskydd 50 plus solskyddsfaktor på Nayomi så bikinin blir på molniga dagar eller när solen gått ner. Skydda era barn!

Sen har vi bara hängt på gården och lekt och njutit av dagen och kvällen, gjort armband, fikat, kollat på film o ätit pizza…jag fyller ju år så jag får hehe 😉

Tack igen alla för fina grattis önskningar! Känns helt ok att fylla över 25…

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *