Surprice!

Igår överraskade min man mig efter passet med ett besök på Sturebadet! Jag fick inte packa med handduk och han hade smugit ner min bikini. Fattade inget och de va ingen idé att fråga. Fick 55 min ansiktsbehandling och hon tömde mina porer, det gjorde så j****vla ont men idag är jag len som en bebis 🙂

Efter det gick vi till Miss Woon med Cicci o Olof för drinkar och middag. Så himla god mat!!!! Vi tog och delade på en stor förrätt med shashimi och rå kött (känner att det låter o-gott men det var väldigt gott)
2 mellanrätter på det och sen var man lagom mätt. Underbar kväll!

Sov som en prinsessa! Nu åker jag till Tyresö och ska mysa med min dotter, mamma och fira Natsku i förskott som fyller 5år om ett par veckor. Jag köpte en Frappe som jag avnjuter på bussfärden 🙂
Barry har fått allergi och tabletterna gör honom väldigt trött, så han får vila ut hos min mamma.

Ha en fantastisk dag kära läsare! Njut av värmen, solen och gör som mig: ut och rör på dig idag 🙂 det blir en runda innan bastu o middag ikväll! Underbart att kunna vara ute i t-shirt och sandaler!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *