Jävla dårar!

I går precis innan jag skulle gå från jobbet så slås jag att ett sms från min chef att de ev hittat två bomber vid arenan… Hela jag blev tom, vad fan är det som händer?

Senare på kvällen kommer nyheten på Aftonbladet och det var skarp laddning??? Vad fan är det för dårar? Sååå trist och de inte förstår vad de förstör. Jag vet inte så mycket mer än det som kommit ut i media tyvärr men det är tungt att idag åka till jobbet 🙁

Jag mötte upp Marika i går på stan för middag och vin. Innan smet jag in på Marc Jacobs och höll på att köpa en väska men hejdade mig 🙂 Köpte en annan liten rolig leksak i går som jag visar när den kommer 🙂

Vi tog bord på East och där satt vi ett par timmar, sushi och Rose. Senare gick vi tvärs över till utecompaniet för ytterligare en flaska Rose, det känns i dag… Men sååå trevligt 🙂

Nu på tunnelbanan till jobbet…. I kväll måste jag hinna ner på stan efter jobbet (svårt när man sitter i kista) och handla bland annat en ny ansiktstvätt, min börjar ta slut. Sen ev en fika el ett glas vin med Magdalena!
Ha en fin dag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *