Am back!

Haft en välbehövlig paus från bloggandet, men Yasmina har varit aktiv så ff har den levt på bra. En av de positiva anledningarna med att vara två som bloggar 🙂

Det har varit mycket, det ÄR mycket och det är rörigt i mitt privatliv… jag har varit på sjukan 2 gånger och varit riktigt sjuk. Åkt till landet för att vila upp mig, tränat nu när jag är frisk igen men ff är jag inte helt okej… nu sitter det inte fysiskt längre. Jag har varit på min andra fotbollsmatch ever… Hammarby spelade sin sista match på söderstadion och vi var matchvärdar vilket gjorde att jag fick utse matchens lirare (JA, jag tog hjälp… såklart 😉 och även gå upp på plan och dela ut gåvor!

Jag vet inte hur jag ska hantera allt och jag är extremt stressad, att sen utöver det ha press privat gör att jag slår bakut…. extremt oklar text ser jag nu!

I går somnade jag som en stock på tunnelbanan påväg från Kista till ett möte… efter stadshagen någonstans decka jag, vaknade i kungstädgården… PANIK…. över plattformen och tillbaka till centralen. Upp till röda linjen snabbt in i vagnen…. för att efter några stationer inse att jag tagit fel 🙁 Bara att vända igen… Jag kom 1 min för sent till mötet. Och då kan påpekas att jag kan tunnelbanan i sömnen..

 

Helgen är på ingång och har lite roliga planer vilket är bra… skjuter bort ALLT som tar min energi nu och minsta press eller att någon kräver mig på något el tar ner mig resulterar i att jag inte hör av mig… Jag ska för en gång skull tänka på MIG SJÄLV!! Inte behaga någon annan som försakar mig själv!

 

I kväll ska jag på AW, i morgon på AW… hehe… mycket AW 🙂 Lördag kör jag 2 klasser sen ska jag fixa hemma… kanske ett besök på ikea… får se.

Söndag jobbar jag igen, Djurgården spelar sin sista match på stadion och vi har en aktivitet runt de 🙂

 

Ingen semester i sommar, suger… MEN jag visste det när jag gav mig in i detta jobb så jag biter ihop! Jag har ett jätte roligt jobb och fantastiska projekt 🙂 London blir ev förkortat.. skulle varit där ons-mån men åker ev hem redan på lördag dag!

 

Oj.. positivt inlägg…. NOT! Lovar att nästa blir lite gladare 🙂

 

kram Marie 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *