Gone baby gone…

Nu

Mitt vackra hår som Juliette gjorde på salong YOU är nu borta. Som att halva jag försvann…Tänk att jag haft håret sen 26 februari! Exakt 4 månader och det hade hållit längre om jag velat, men saltvatten är inte att rekommendera och vi drar ju snart till salt och sand. Snacka om bra kvalitet, fyra månader och mitt eget hår är inte slitet, har inte gått av heller så Glorious extensions är att rekommendera från salong YOU. Inget såg slitet ut. Bara jag som känner mig tom nu 😉

Oh oh oh…nu är det fokus på jobbet! Sen träna axlar, armar och rygg + mage. Eftermiddagen blir en runda på stan, umgås med trotsiga dottern och lära mig nya kameran! Den är sjukt snygg! Visar den ikväll 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *