Hejdå…

Nu lämnar vi fantastiska landet bakom oss och kör mot storstan. Vilken fantastisk helg vi haft hos våra grannar! Midsommarfirande med jätte härliga människor. Alltså deras hus och gårdar, OMG fabulous!!!!
Igår kväll satt jag och Boel kvar till 05 och drack oss fulla på bag in box, jag minns inte hur vi avslutade eller hur jag kom ”hem”!

Midsommar firande och massoooooor av mat och dryck, kantareller har vi plockat, hälsat på hästar, kor, höns och kaniner, ett 5km pass hann vi med också och promenad kring sjön. Det har varit riktigt najs 🙂

Nu på väg tillbaka. Jag är fortfarande full tror jag…snurrar i huvet…jajja det blir några lugna dagar framöver och om 2 veckor är det semester! Wiiiiiii!!!!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *