Ladda batterierna???!!!

Bild på dagens middag & tidigare fika 🙂

Jag är så trött och utmattad men väldigt väldigt glad och sprallig 🙂 imorgon drar vi till Värmland efter jobbet, det ska bli så himla trevligt att umgås med våra grannar (deras hus vi ska bo i) och äta massa gott och bara vara ledig! As nice! Har varit så super stressad idag med allt som ska hinnas göras, galet mycket och fick avboka en härlig aw bara för att inte hamns på Beckonberga…

Min underbara mamma var hos oss idag, fikade på gården och pratade lite allt. Hon är så fin både in och ut, och omtänksam och lär mig massa vett om livet. Jag har ärvt hennes envishet och optimistiska hållning till motgångar, rakt upp o ner! Perfekt gåva för att klara sig i denna tokiga värld! Tack manna 🙂

Min ena skinka värker, tror jag har sträckning på den. Mina armar gör ont, mina vader är spända, magen svider och axlarna är helt kaputt. 16 dagars non stop träning börjar kännas och jag känner mig inte stark just nu. En dag vila i helgen, typ fredag som visar spöregn i Värmland, dit vi ska, haha otroligt alltså, midsommar 😉

Dags för John blund nu…kram på er alla fina människor som följer oss, som inspirerar oss och som tillför världen kärlek och energi <3

/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *